
مقدمه
یکی از کاربرهای شرکت رئولینک (Reolink) ابداعات جالبی بر روی یک دوربین امنیتی وای فای رئولینک انجام داده است و آن را در یوتیوب به اشتراک گذاشته است. این کاربر، دوربین رئولینک را به یک دوربین امنیتی وای فای در فضای باز تبدیل کرده است که با انرژی خورشیدی کار میکند.
آیا مایل هستید بدانید که شما چطور میتوانید یک دوربین امنیتی بیسیم فضای باز را به انرژی خورشیدی مجهز کنید یا چگونه میتوانید دوربینهای امنیتی را به انرژی خورشیدی مجهز کنید؟ برای اینکه پاسخ سوالات زیر را بدانید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

چه چیزهایی برای تجهیز دوربین امنیتی بیرونی به انرژی خورشیدی نیاز دارید؟
در زیر برخی از تجهیزاتی که برای استفاده از انرژی خورشیدی در دوربین امنیتی مورد نیاز است، برای شما ذکر شده است.
- پنل (های) خورشیدی
- کنترلکننده شارژ خورشیدی
- یک پکیج باتری/باتری خورشیدی
- · مبدل/اینورتر DC
- دوربین امنیتی وای فای
برای اینکه بتوانید دوربین امنیتی را به انرژی خورشیدی مجهز کنید، به دنبال این تجهیزات اصلی باشید.
- یک دوربین IP بیسیم بیرونی (فضای باز)
- پنل های خورشیدی (یا کیت پنل خورشیدی) برای تولید برق
- پک باتری (قابل شارژ مجدد/باتری خودرو) برای ذخیره انرژی خورشیدی
- شارژر یا تنظیمکننده انرژی خورشیدی
- مبدل/اینورتر DC
- کابلهایی برای اتصال
چه عواملی را باید در نظر داشته باشید؟
عوامل زیادی هستند که در اتصال دوربین امنیتی به دستگاههای گیرنده انرژی خورشیدی دخیل هستند. در زیر برخی از این موارد ذکر شده و اولویتبندی شدهاند.
- ولتاژ منبع تغذیه
- باتری پشتیبان
- تأثیرات تجهیزات
- نصب
- هزینه
برای کاربرانی که زیاد با تکنولوژی دوربین مجهز به انرژی خورشیدی آشنا نیستند یادگیری طرز کار و روش ایجاد این سیستم چندان ساده نیست و لازم است دقت ویژهای به این مبحث داشته باشند.

عامل ۱. ولتاژ منبع تغذیه در دوربین امنیتی خورشیدی
خیلی مهم است که ولتاژ منبع تغذیه جعبه باتری/کیت تغذیه خورشیدی با دوربینهای امنیتی بیسیم مطابقت داشته باشد. اگر ولتاژ مناسب نباشد، ممکن است دوربین امنیتی خورشیدی کار نکند یا حتی آتش بگیرد. بهطورکلی، دوربینهای امنیتی IP (تحت شبکه) یا با برق ۱۲ ولت یا ۲۴ ولت کار میکنند. برای مثال، یک دوربین امنیتی بیسیم ۱۲ ولت را نمیتوان با یک باتری یا منبع برق ۲۴ ولت روشن کرد.
همچنین، اگر میخواهید یک دوربین وای فای با انرژی AC را با یک باتری خورشیدی DC فعال کنید، نیاز به دستگاهی دارید که DC را به جریان عکس آن تبدیل کند. یک اینورتر ولتاژ ورودی مستقیم یا DC را به یک ولتاژ خروجی کاملاً متفاوت AC (یا بالاتر یا پایینتر) تغییر میدهد.
عامل ۲. باتری پشتیبان برای دوربین امنیتی بیسیم دارای برق خورشیدی
برق خارج از شبکهای که شما از صفحات خورشیدی دریافت میکنید باید برای حفظ دوربینهای نظارتی درزمانی که خورشید نمیدرخشد و یا روزهای بارانی یا ابری کافی باشد. مصرف برق دوربین امنیتی مداربسته یا دوربین تحت شبکه، با دوربینهای دید در شب که به توان بیشتری نیاز دارند، متفاوت هستند.
بنابراین، مطمئن شوید که صفحات خورشیدی یا کیتهای انرژی خورشیدی شما برای دوربینهای امنیتی برق را با سرعت نسبتاً مناسبی تأمین میکنند. در خصوص روش انتخاب صفحه خورشیدی برای دوربینهای امنیتی اطلاعات بیشتری کسب کنید. اطمینان حاصل کنید که باتریهای خورشیدی قادر به شارژ مجدد سریع و ذخیره برق کافی برای نظارت و ضبط مداوم باشند.
اگر شما در حال خرید کیت پنل خورشیدی یا کیت انرژی خورشیدی (برای مثال، کیت ۱۲ ولت پنل خورشیدی با کنترلکننده شارژ) برای دوربین هستید، این سیستم بسیاری از مشکلات مربوط به پیدا کردن پنل مناسب را حل خواهد کرد.

عامل ۳. تأثیر شرایط محیطی
دوربینهای امنیتی بیرونی یا باطری شما که در فضای باز قرار داده میشود، بهطور اجتنابناپذیری در معرض عوامل مختلفی مانند رطوبت، گردوغبار یا رعد و برق قرار میگیرد. ابتدا، مطمئن شوید که دوربینهای امنیتی بیسیم بیرونی (مانند Reolink RLC-410W یا RLC-422W) را که انتخاب کردهاید و به کیتهای خورشیدی با محافظهایی محکم یا پوشش ضد آب تجهیز شده باشند. همچنین مطمئن شوید که دوربینهای امنیتی آیآر مجهز به انرژی خورشیدی را از تار عنکبوت و حشرات دیگر دور ماندهاند. درباره نحوه محافظت از دوربینهای امنیتی در فضای باز مطالعه کنید.
عامل ۴. نصب دوربین مجهز به پنل خورشیدی
محل قرارگیری پنل خورشیدی در تولید برق تفاوت زیادی ایجاد میکند. سعی کنید پنل خورشیدی را روبروی خط استوا قرار دهید، جایی که در معرض حداکثر نور خورشید قرار میگیرد. تجربیات قبلی به ما میگوید که با قرار دادن صفحه خورشیدی در روبروی خط استوا و انتخاب شیب ایدهآل، بهترین نتیجه را به دست میآورید.

قبل از اینکه منبع انرژی مصرفی دوربین را از برق شهری به انرژی خورشیدی تغییر دهید، مطمئن شوید که تنظیمات اتصال وای فای دوربینهای امنیتی شما انجام شده و صحیح است. این امر باعث میشود اتصال دوربین وای فای به شبکه خانگی آسان شود و مهم است که قبل از سوئیچ کردن به انرژی خورشیدی، پک باتری یا باتری قابل شارژ مجدد را بهطور کامل شارژ کنید.
عامل ۵. هزینه تجهیز دوربین امنیتی به انرژی خورشیدی
باوجوداینکه دریافت برق از خورشید برای تأمین نیروی دوربین امنیتی مداربسته یا تحت شبکه استفاده از نوعی انرژی سبز و سازگار با محیطزیست است، اما قیمت دوربین با تجهیزات خورشیدی ممکن است نظر شما را عوض کند.
کیتهای CCTV که از انرژی خورشیدی استفاده میکنند ارزان نیستند! قیمت یک کیت پنل انرژی خورشیدی برای دوربینهای امنیتی(مانند پنل های خورشیدی باکیفیت و باتریهای دارای چرخه عمر زیاد / باتریهای ماشین) میتواند چند صد دلار باشد. دوربینهای خورشیدی با ۳ جی/۴ جی/ال تی ای که هزینههای سرویس تلفن همراه بالایی را برای شما به همراه خواهند داشت نیز نمونههای دیگری از دوربینهای گران قیمت هستند.
چگونه دوربین امنیتی فضای آزاد را به انرژی خورشیدی تجهیز کنیم؟
ویدیوها و مقالات بسیاری در مورد چگونگی استفاده از صفحات خورشیدی برای دوربینهای نظارتی و دوربینهای امنیتی با انرژی خورشیدی وجود دارد. برای مثال، جیک لودینگتون آموزشی مفصل از دوربین خورشیدی DIY خود ارائه میکند و یک کاربر دیگر دوربین امنیتی مجهز به انرژی خورشیدی را با استفاده از دوربینهای امنیتی بیسیم رئولینک به انرژی خورشیدی میکند.
سایر جایگزینهای دوربینهای امنیتی بیسیم مجهز به انرژی خورشیدی
افرادی که به دنبال دوربینهای مداربسته با انرژی خورشیدی یا دوربینهای وای فای خورشیدی هستند، امیدوار هستند که بتوانند بر مناطقی که پریز یا کابلهای برق در دسترس نمیباشند، نظارت کنند. خوشبختانه ثابت شده است که دوربینهای بیسیم دارای باتری مانند Reolink Argus 2 که با حسگر حرکتی و کارت SD کار میکند، در نظارت بر نواحی بدون دسترسی آسان به برق بسیار مؤثر هستند.
برای مثال، کاربران میتوانند از دوربینهای امنیتی قابل شارژ مجدد مدل Reolink Argus 2 در مکانهایی مانند گاراژ دورافتاده، پارکینگها، زیرزمین، توقفگاه، خانه تفریحی، RV، کامیون، کشتی، کاروان، مزرعه، قایق، مزرعه، کارخانه، مرتع، محل کار، خانه شناور یا هرجایی که برق غیرقابل دسترسی باشد استفاده کنند.

دوربینهای امنیتی سلولی مجهز به انرژی خورشیدی در فضای باز با باتری قابل شارژ مجدد و حسگر حرکت، همچنین برای حیاط پشتی، راهروها، مناطق دورافتاده، کاروان، تریلر، کامیون حمل غذا، باغ، خانههای تابستانی و حتی در مکانهایی که شبکه وای فای در دسترس نیست، کار خواهند کرد.
سخن پایانی
انرژی خورشیدی به عنوان یک منبع انرژی جایگزین، این روزها توجه زیادی را به خود جلب کرده است. توانایی این انرژی در تأمین برق برای دوربینهای امنیتی در مکانی که استفاده از کابلهای برق بسیار گران یا بسیار پیچیده خواهند شد، باعث میشود که انرژی خورشیدی یک راهحل مطلوب باشد.