امنیت دوربین های بی سیم
دوربین های تحت شبکه ناایمن – آیا دوربین امنیتی شما در برابر هکرها آسیب پذیر است؟

سایتی که حاوی لینک ۷۳۰۰۰ دوربین مداربسته نا امن در ۲۵۶ کشور است، همگان را تحت تأثیر قرار داده و حکایت هایی در مورد آسیب پذیری های امنیتی دوربین تحت شبکه درحال ظهور است.

به علت تولید ضعیف و عملکرد نامناسب اعضای جدیدی به لیست دوربین های تحت شبکه ناایمن، اضافه شده است. از طریق این دوربین‌های نظارتی ناامن، هکرها و سارقین می‌توانند بطور زنده به تصاویر دوربین های هک شده از زندگی شخصی شما دسترسی پیدا کنند که این امر تهاجم به حریم خصوصی تلقی می شود.

هدف اصلی این فهرست از دوربین‌های مداربسته ناامن در سراسر جهان جلب توجه شما به مسائل امنیتی آن‌هاست.

هدف اصلی این لیست از دوربین های تحت شبکه نا امن در سراسر جهان جلب توجه شما به مسائل امنیتی دوربین مداربسته است. آن را بررسی کنید و سپس اقدامات پیشگیرانه ای برای جلوگیری از هک شدن دوربین یا رصد آن‌ها توسط برخی از افراد شرور انجام دهید.

 

فهرست مطالب

دلایل هک شدن دوربین های مداربسته نا امن
چگونه دوربین ناامن هک می شود
لیست دوربین های امنیتی تحت شبکه نا امن بر اساس سازندگان
دوربین های امنیتی ناایمن بر اساس کشورها ، شهرها
دوربین های مداربسته ناایمن بر اساس محل نصب و موارد استفاده
لیست دوربین مدار بسته ناایمن (نام های کاربری و کلمه های عبور پیش فرض)
۴ نکته عالی برای ایمن کردن دوربین های مداربسته شما

 

برای مشاهده سریع حقایق نگران کننده درباره هک دوربین امنیتی ، این اینفوگرافیک را بررسی کنید.

 

دلایل هک شدن دوربین های مداربسته نا امن

چرا افراد زمان و تلاش خود را برای هک کردن دوربین های مداربسته ناایمن بکار می گیرند؟

بعضی ها برای تفریح هک می کنند. هکرها سعی می کنند به دوربین های امنیتی نا ایمن را در خانه های مردم نفوذ کنند – آنها این کار را فقط برای اثبات توانایی خود انجام می دهند.

کاربری یک بار یک هک عجیب را تجربه کرده بود؛ اسامی تمام دوربین های مداربسته نا ایمن وی را به “UPDATE” و “FIRMWARE” تغییر نام داده بودند. به نظر می رسد که هکرها تنها در حال اعلام موفقیت خود بودند ، این همه داستان بود.

بعضی دیگر هکرها در پی دریافت اطلاعات خصوصی از طریق دوربین های مداربسته ناایمن هستند. برخی دیگر ممکن است فقط از لحظات خسته کننده و در عین حال مهیجی که خود شکار کرده اند لذت ببرند. آنها به تماشای زنده تصاویر دوربین های ناایمن مانند دستگیری مجرمان در حال انجام یا پیدا کردن صحنه های خنده دار علاقه دارند.

 

چگونه دوربین ناامن هک می شود

هک کردن دوربین تحت شبکه ناایمن بسیار نگران کننده است. شما می توانید با کلیک های ساده دوربین های نا امن را مشاهده کنید.

خوشبختانه، هک شدن عمدتا برای آن دسته از دوربین‌های حفاظتی ناایمن که  رمزهای عبور پیش‌فرض دارند، اتفاق می‌افتد. معمولا، این سایت آنلاین، هر دستگاهی روی نت را ping کرده و بررسی می‌کند که آیا روی آن یکی از رمزهای پیشفرض کار می‌کند یا نه؟

این روشی است که اکثر وب سایتها دوربین های هک شده را به صورت زنده پخش می‌کنند. بنابراین به یاد داشته باشید که نام کاربری و رمزعبور پیش فرض خود را تغییر دهید ، و از رمزهایی همانند تاریخ تولد خود استفاده نکنید که خیلی ساده و آسان قابل شکستن باشد.

نکته: برای یافتن راههای مؤثر برای اینکه آیا دوربین تحت شبکه شما هک شده است ، اینجا را کلیک کنید.

 

لیست دوربین های امنیتی تحت شبکه نا امن بر اساس سازندگان

دوربین های مداربسته غیر امن برای همه در دسترس هستند و این امر آن‌ها را در برابر چشمان کنجکاو آسیب‌پذیر می‌کنند. ما با واکشی داده هایی از Insecam.org ، که ادعا می شود بزرگترین دایرکتوری دوربین‌های آنلاین است، لیست کاملی از دوربین های هک شده از سراسر جهان برای شما تهیه می کنیم.

این سایت دوربین های ناایمن را در سرتاسر جهان ، طبقه بندی شده بر اساس سازندگان، کشورها، شهرها، محل‌های نصب و غیره پیدا می کند.

۶ دوربین شبکه ایمن از هر تولید کننده دوربین در هر صفحه ذکر شده است. روی هر یک از آنها کلیک کنید ، و می توانید شروع به تماشای آن دوربین های هک شده بصورت آنلاین کنید.

در زیر لیست کلیه سازندگان دوربین های تحت شبکه نا ایمن بر اساس اطلاعات سایت Insecam.org تهیه شده است:

  • Axis
  • Panasonic
  • PanasonicHD
  • Linksys
  • Mobotix
  • Sony
  • TPLink
  • Netcam
  • Defeway
  • Webcam XP/7

سازندگان دوربین مداربسته ناایمن انگیزه زیادی برای صرف وقت و هزینه برای ساخت محصولات ایمن تر ندارند. کارشناسان در گزارشی خبری روی سی ان ان “عملکرد ضعیف سازندگان رده پایین دستگاههایی مانند مانیتور کودک ، دوربین و ترموستات قابل دسترسی به اینترنت” را مورد انتقاد قرار دادند.

اما تولیدکنندگانی نیز مانند Reolink وجود دارند که مزایای همچون استفاده از آخرین فناوری‌ها و فرآیند دقیق ساخت و آزمایش دارند. دوربین های امنیتی تحت شبکه رئولینک از رمزگذاری پیشرفته مانند رمزگذاری SSL ، WPA2 و رمزگذاری AES برخوردار هستند و از این طریق اطمینان حاصل می کنند که جریان های نظارت زنده قادر به دسترسی توسط هکرها نیستند.

 

دوربین های امنیتی ناایمن بر اساس کشورها ، شهرها

Insecam شامل ۲۵ کشور ذکر شده با کمتریم دوربین های مداربسته ناایمن است.

ایالات متحده دارنده بازترین دوربین های مداربسته، که برای همه کاربران اینترنت در سراسر جهان قابل مشاهده است ، پیش رو این لیست است. کشورهای دیگر شامل کره جنوبی ، چین ، مکزیک ، فرانسه ، ایتالیا ، انگلیس و در رده های بعدی قرار دارند. ۵ کشوری که دارای ناامن ترین دوربین‌ها هستند عبارتند از:

ایالات متحده: ۵۹۰۷
ژاپن: ۲۴۲۹
ایتالیا: ۱۴۸۶
فرانسه: ۱۲۱۳
انگلستان: ۹۱۱
تعداد دوربین های مداربسته نا ایمن با توجه به شهرهای مختلف متفاوت است. به عنوان نمونه در ایالات متحده ، شهرهای با تراکم بالای جمعیت دوربین های مداربسته باز ناایمن تری دارند. سان فرانسیسکو ، بوستون ، نیویورک ، لس آنجلس و میامی نسبت به سایر شهرها دوربین های خانگی ناایمن بیشتری دارند.

 

دوربین های مداربسته ناایمن بر اساس محل نصب و موارد استفاده

در حالی که نا ایمن بودن دوربین های تحت شبکه در اماکن عمومی مانند پارک ها ، پارکینگ ها ، رستوران ها ، خیابان ها ، سوپر مارکت ها هشدار جدی برای شما نیستند، دوربین های امنیتی نا ایمن در خانه های مردم حاوی نگرانی عمیقی در رابطه با مسائل مربوط به حریم خصوصی به شما هستند.

طبق گفته های Insecam ، دست کم ۱۵٫۴٪ از کل دوربین های وب نا ایمن در خانه ها ، پارک ها و فضای باز (۲۱٫۵۵٪) و پارکینگ ها (۲۱٫۱۸٪) هستند.

لیست دوربین مدار بسته ناایمن (نام های کاربری و کلمه های عبور پیش فرض)

تعدادی از دوربین های ناایمن با کلمه عبور قدرتمندی محافظت نمی شوند.

در برخی اوقات از دوربین امنیتی محافظت نشده با رمز عبور استفاده می کنید ، یا فراموش می کنید نام کاربری و رمزعبور پیش فرض را تغییر دهید. دوربین های مداربسته که “حاوی نام کاربری و رمزعبور پیش فرض که به طور گسترده برای سارقان شناخته می شوند” هستند ، در معرض هک شدن بسیار آسیب پذیرتر هستند.

به لیست طویل دوربین های مداربسته نا ایمن با نام کاربری و کلمه عبور طور پیش فرض، نگاهی بیندازید. اگر از یکی از این دوربین های مداربسته که به سادگی هک شده اند استفاده می کنید ، مطمئن شوید که کلمه عبور آن را تغییر داده اید.

به دلیل محدودیت اطلاعات، پوشش کلیه دوربین های مداربسته نا ایمن در این متن کوتاه برای ما غیرممکن است. اما ما به روز رسانی لیست دوربین های نا ایمن روی وب ادامه می دهیم. در صورتی که می توانید موارد بیشتری از دوربین های ویدئویی ناایمن اضافه کنید، مشتاقانه از نظرات شما استقبال می کنیم.

امنیت دوربین های بی سیم

۴ نکته عالی برای ایمن کردن دوربین های مداربسته شما

بنابراین چگونه می توانید از قربانی شدن توسط چشمانی تیز جلوگیری کنید؟

در اینجا ۴ راه کارآمد را برای شما ذکر می کنیم تا بتوانید از دردسر دوربین های مداربسته ناایمن دور بمانید.

 

۱٫ یک دوربین امنیتی با رمزگذاری پیشرفته بخرید.
بسیاری از دوربین های با کیفیت بالا ویژگی های امنیتی چند سطحی را در اختیار شما قرار می دهند تا تصاویر شما از چشم مهاجمین کنجکاو دور بماند. به عنوان مثال ، دوربین های امنیتی بی سیم Reolink و دوربین های مداربسته PoE IP با رمزگذاری SSL ، رمزگذاری WPA2-AES و SSL-TLS فعال شده اند تا اطمینان حاصل کنند که ضبط های شما واقعاً ایمن هستند.

 

۲٫ به محض راه اندازی و تنظیم دوربین ، نام کاربری و کلمه عبور پیش فرض را تغییر دهید.
نام کاربری و کلمه عبوری را وارد کنید که ۶ نویسه یا بیشتر باشد. استفاده از ترکیب حروف کوچک و بزرگ و همچنین اعداد و کاراکترهای خاص شدیدا توصیه می شود.

 

۳٫ اطمینان حاصل کنید که دوربین شما آخرین سیستم عامل امنیتی نصب شده را دارد.
جدیدترین سیستم عامل دوربین امنیتی همیشه از هر روش جدید هک کردن در دوربین های شما محافظت می کند. و معمولاً صفحه ای وجود دارد که می توانید آخرین سیستم عامل را برای ارتقا پیدا کنید.

 

۴٫ پورت پیش فرض دوربین امنیتی را تغییر دهید.
هکرها اغلب پورت های پیش فرض را هدف قرار می دهند ، که معمولاً در محدوده ۸۱۰۰ قرار دارند. می توانید پورت پیش فرض دوربین امنیتی را به یک پورت غیر پیشفرض تغییر دهید. این روش کار هکرها را برای پیدا کردن دوربین شما دشوارتر می کند.

اگر ایده های دیگری برای حل مشکلات هک دوربین های تحت شبکه یا اطلاعات بیشتری در مورد دوربین های مداربسته نا ایمن دارید ، بسیار خوشحال می شویم که نظرات خود را با ما در میان بگذارید!

منبع