آموزش تنظیمات پیشرفته دوربین های مداربسته فوسکم foscam
تنظیمات پیشرفته دوربین های مداربسته فوسکم از طریق کامپیوتر

آموزش تنظیمات پیشرفته دوربین های مداربسته فوسکم

نحوه استفاده از راهنمااین راهنما به انجام تنظیمات پیشرفته دوربین مداربسته فوسکم و نحوه اتصال به این دوربین ها از طریق کامپیوتر می پردازد. اگرچه از این راهنما به طور مستقل جهت راه اندازی دوربین برای اولین بار نیز می توان استفاده نمود، اما اکیدا توصیه می شود که ابتدا دوربین خود را از طریق مطالعه راهنمای «راه اندازی سریع دوربین های Foscam»، موجود در سی دی در جعبه دوربین، راه اندازی نمایید و سپس جهت انجام تنظیمات پیشرفته تر از این راهنما استفاده نمایید. توجه داشته باشید که در این راهنما صرفا نحوه استفاده از برخی امکانات اصلی دوربین تشریح می شود. برای جزییات بیشتر لازم است به دفترچه راهنمای انگلیسی دوربین موجود بر روی سی دی داخل جعبه دوربین مراجعه نمایید.

اتصال به صفحه تنظیمات دوربین از طریق مرورگر

قبل از ادامه، از موارد زیر اطمینان حاصل نمایید:

  • دوربین شما روشن بوده و به شبکه از طریق کابل یا از طریق بی سیم متصل است.
  • کامپیوتر و دوربین شما به یک شبکه متصل هستند (به عنوان نمونه هر دو به شبکه منزل شما متصل هستند و نه آنکه دوربین شما به عنوان مثال به شبکه منزل متصل باشد و شما از محل کار خود قصد انجام مراحل زیر را داشته باشید)
  • در صورتی که از نرم افزار VPN یا فیلتر شکن استفاده می کنید، قبل از ادامه آن ها را غیر فعال نمایید.
  • از آنجا که در مرحله ای از این فرایند، نیاز به نصب یک افزونه می باشد که توسط مرورگر Chrome پشتیبانی نمی شود، از مرورگر دیگری چون Internet Explorer، Mozilla Firefox یا Safari استفاده نمایید.

سپس جهت اتصال به دوربین از طریق کامپیوتر مراحل زیر را انجام دهید:

  1. از سی دی موجود در جعبه دوربین خود، به پوشه IP Camera Search Tool رفته، سپس بر اساس سیستم عامل کامپیوتر خود به پوشه For Windows OS (در صورت استفاده از سیستم عامل ویندوز) یا For MAC OS (درصورت استفاده از سیستم عامل مک) رفته و فایل Equipment Search Tool را اجرا نمایید.
اتصال به صفحه تنظیمات دوربین از طریق مرورگر | تنظیمات پیشرفته دوربین مداربسته فوسکم

یا در عوض می توانید به سایت Foscam.com مراجعه نموده، از طریق منوی Support به لینک Download Center رفته و سپس لینک Software Tools را انتخاب کرده و نرم افزار Equipment Search Tool را دانلود نموده و از طریق استفاده از نرم افزار Winzip، Winrar یا نرم افزارهای مشابه فایل دانلود شده از حالت فشرده خارج کرده و فایل SearchTool را اجرا نمایید.

دانلود نرم افزار equipment search tool

در صورتی که پس از اجرای نرم افزار با پیغام نرم افزار Firewall خود مواجه شدید، امکان دسترسی نرم افزار به شبکه داخلی (Private Network) را بدهید (مانند عکس زیر)

  • پس از اجرای نرم افزار صفحه ای به شکل زیر باز می شود.
اجرای نرم افزار equipment search tool
  • نرم افزار بعد از باز شدن، شروع به جستجو در شبکه محلی کرده و دوربین های یافت شده در شبکه محلی را فهرست می کند.
جستجو در شبکه محلی
  • در صورتی که نرم افزار دوربین مورد نظر را پیدا نکرد، از اتصال صحیح دوربین و کامپیوتر به شبکه اطمینان حاصل کرده، سپس در صفحه نرم افزار از طریق کلیک راست ماوس گزینه Refresh Device List را انتخاب نمایید (عکس زیر).
  • بعد از نمایش دوربین مورد نظر در فهرست، بر روی آن کلیک کرده تا صفحه مرورگر شما به صفحه ورود به دوربین رود.
  • قبل از ورود نیاز است افزونه ای (Plugin) بر روی سیستم شما نصب گردد. بسته به اینکه از چه مرورگری استفاده می کنید ممکن است به صورت خودکار صفحه دانلود افزونه باز شود یا آنکه مانند عکس زیر از شما در ارتباط با نصب افزونه سوال گردد (یاداوری می گردد که برای نصب افزونه باید از مرورگری غیر از Chrome استفاده نمایید). افزونه را دانلود و آن را اجرا کرده تا بر روی سیستم شما نصب گردد. در حین فرایند نصب ممکن است سیستم از شما درخواست نماید تا مرورگر خود را ببندید تا فرایند نصب کامل گردد. در این صورت از مرورگر خود خارج شوید و فرایند نصب را کامل نمایید. سپس مجددا با کلیک بر روی عنوان دوربین در فهرست نمایش داده شده در نرم افزار Search Tool به صفحه ورود به دوربین وارد شوید.
صفحه ی ورود به دوربین مداربسته فوسکم
  • بعد از ورود مجدد به صفحه ورود به دوربین، بسته به اینکه از چه مرورگری استفاده می کنید ممکن است از شما در ارتباط با اجرای افزونه نصب شده سوال شود (مانند عکس زیر). در این صورت اجازه اجرای افزونه را بدهید (با کلیک بر روی دکمه Allow).
  • سپس نام کاربری و کلمه عبور دوربین خود را وارد کرده و بر روی دکمه Login کلیک کرده تا وارد سیستم شوید.
  • بعد از ورود برای اولین بار به سیستم، وارد قسمت Setup Wizard می شوید (مانند عکس زیر). در این قسمت برای انجام تنظیمات اولیه دوربین بر روی دکمه Next کلیک نمایید.
تنظیمات اولیه دوربین مداربسته فوسکم
  • در صورتی که دوربین شما از امکان (Soft AP Access Point) پشتیبانی کند، مرحله اول با عنوان “Soft AP Password Settings” نمایش داده خواهد شد و در غیر اینصورت می توانید از توضیحات این بخش عبور کرده و به توضیحات مرحله بعد رجوع نمایید. در صورتی که دوربین شما از این امکان پشتیبانی کند، در مرحله اول لازم است برای دسترسی به آن یک کلمه عبور تعیین نمایید. از آنجا که ما در این راهنما از امکان Soft AP استفاده نمی کنیم می توانید صرفا با تعیین یک کلمه عبور بین ۸ تا ۶۴ کاراکتر به مرحله بعد بروید (توجه داشته باشید در هر زمان می توانید از مسیر مشابه کلمه عبور تعیین شده را تغییر دهید). جهت اطلاع، Soft AP یک روش برای اتصال برای اولین بار به دوربین و انجام تنظیمات اولیه بر روی آن است. Soft AP با فشار دادن دکمه ای به همین نام بر روی دوربین فعال شده و یک شبکه Wifi با نام دوربین ایجاد می نماید که شما می توانید از طریق کامپیوتر به آن متصل شوید. پس از اتصال به آن شبکه در واقع شما مستقیم و از طریق بی سیم به دوربین خود متصل شده اید و از طریق نرم افزار Search Tool می توانید دوربین خود را جستجو کرده، به صفحه تنظیمات آن رفته و تنظیمات لازم را بر روی آن وارد نمایید. به صورت پیش فرض شبکه Soft AP دارای کلمه عبور نیست و پس از ورود اول شما باید برای اتصال به آن یک کلمه عبور تعیین نمایید. جهت اطلاعات بیشتر در این ارتباط می توانید به راهنمای راه اندازی سریع دوربین های Foscam بخش ۲٫۱٫۳ مراجعه نمایید.
Soft AP Password Settings
  • در مرحله دوم، نام دوربین خود را شامل حداکثر ۲۰ کاراکتر انگلیسی تعیین کنید.
انتخاب نام دوربین در تنظیمات دوربین مداربسته فوسکم
  • در مرحله سوم جهت تنظیم ساعت دوربین در قسمت (Time Zone، Tehran GMT +3:30) را انتخاب کرده و گزینه Sync with NTP server را نیز انتخاب نمایید (مانند عکس زیر) تا ساعت دوربین همواره با سرور مرکزی تنظیم گردید.
تنظیمات ساعت و تاریخ دوربین مداربسته فوسکم foscam
  • در مرحله چهارم لازم است اطلاعات اتصال به شبکه Wifi را برای دوربین تعیین نمایید. اگر که قبلا از طریق یکی از روش های توضیح داده شده در “راهنمای راه اندازی سریع دوربین های Foscam”، دوربین خود را به شبکه Wifi متصل کرده اید با کلیک بر روی دکمه Next به مرحله بعد بروید. در غیر این صورت بر روی دکمه Scan کلیک کرده، شبکه بی سیمی که قصد اتصال به آن را دارید انتخاب نموده، کلمه عبور اتصال به آن را در قسمت Password (کلمه عبور) وارد نمایید. سپس بر روی کلید Next، کلیک نمایید.
نحوه ی اتصال دوربین مداربسته فوسکم به شبکه وای فای wifi
  • در مرحله ۵ نیز اطلاعات مربوط به IP دستگاه شما نمایش داده می شود. اگر در زمینه شبکه اطلاعات کافی ندارید یا از طریق روش Soft AP به دوربین خود متصل شده اید، توصیه می شود در این صفحه تغییری ایجاد ننمایید. توجه کاربران با اطلاعات کافی در ارتباط با شبکه را به نکته جلب می نماییم که به طور پیش فرض IP دوربین به صورت دینامیک و از طریق DHCP Server دریافت می گردد. از این رو با توجه به آنکه دوربین IP ثابتی ندارد جهت ورود به صفحه تنظیمات هر بار باید از نرم افزار Search Tool استفاده نمایید. در غیر این صورت، شما می توانید با برداشتن تیک Obtain IP From DHCP، IP ثابت برای دوربین خود تعیین نمایید.
  • در این مرحله با کلیک بر روی دکمه Finish تنظیمات اولیه بر روی دوربین ثبت می گردد.
نمایش IP دستگاه شما در دوربین مداربسته foscam

پس از انجام تنظیمات اولیه، به تب Live Video منتقل می شوید که در آنجا تصویر زنده دوربین را مشاهده می نمایید. در صورتی که نیاز به گرداندن تصویر دوربین داشته باشید (مثلا در صورتی که دوربین را به سقف نصب کرده اید و تصویر را برعکس دارید) می توانید در این صفحه با کلیک بر روی گزینه های Flip و Mirror چرخش لازم را در تصویر ایجاد نمایید.

  • در تب Setting می توانید تنظیمات دوربین را مشاهده یا تغییر دهید و در تب Playback، در صورتی که ضبط تصاویر را فعال کرده باشید می توانید تصاویر ضبط شده را مشاهده نمایید.
تنظیمات پیشرفته دوربین مداربسته فوسکم foscam

توجه داشته باشید که اگر از طریق روش Soft AP به صفحه تنظیمات دوربین متصل شده اید، لازم است در این مرحله دوربین را یک بار خاموش و روشن کرده تا از حالت Soft AP خارج شود و به شبکه بی سیم که اطلاعات اتصال به آن را از طریق صفحه تنظیمات دوربین وارد نموده اید، متصل شود. در ادامه نحوه انجام برخی تنظیمات اساسی تشریح می شود.

روش های ضبط تصاویر در دوربین های مداربسته فوسکم

برای ضبط تصاویر دوربین روش های مختلفی وجود دارد که متداول ترین روش ها به شرح زیر است

  • ضبط تصاویر بر روی SD Card قرار داده شده در دوربین (در ارتباط با دوربین ها با شیار کارت حافظه)
  • ضبط تصاویر دوربین بر روی کامپیوتری که توسط آن و از طریق مرورگر به صفحه تنظیمات دوربین متصل شده اید.
  • ضبط تصاویر توسط دوربین و ارسال تصاویر ضبط شده به یک کامپیوتر مرکزی جهت ذخیره سازی از طریق پروتکل FTP
  • ضبط تصاویر دوربین با استفاده از دستگاه های ضبط تصاویر (NVR)
  • ضبط تصاویر دوربین بر روی سرورهای مرکزی شرکت Foscam از طریق تکنولوژی Cloud (مستلزم پرداخت هزینه اشتراک ماهیانه)

از طریق صفحه تنظیمات دوربین، ضبط از طریق سه روش اول در بالا قابل انجام است از این رو در این راهنما به تشریح آن ها می پردازیم. برای استفاده از روش چهارم باید یک دستگاه ضبط تصویر فوسکم (NVR) را خریداری کرده و به راهنمای «راه اندازی دستگاه های ضبط فوسکم» مراجعه نمایید. همچنین در صورت استفاده از برندهای دیگر دستگاه های ضبط از پشتیبانی این دستگاه ها از دوربین های Foscam یا پروتکل ONVIF اطمینان حاصل نمایید. به علاوه می توانید به جای استفاده از دستگاه های سخت افزاری ضبط تصویر، از نرم افزارهای ضبط تصویر – که از دوربین های Foscam پشتیبانی می کنند – استفاده نمایید. نرم افزار Blue Iris که یکی از نرم افزارهای قدرتمند در این زمینه است را می توانید از سایت Foscam.ir دانلود و از طریق راهنمای «آموزش کار با نرم افزار Blue Iris» راه اندازی نمایید. برای استفاده از روش پنجم باید به وب سایت www.myfoscam.com مراجعه نمایید و برای استفاده از سرویس Foscam Cloud ثبت نام نمایید که مستلزم پرداخت حق اشتراک ماهیانه است. فقط به این نکته توجه داشته باشید که در روش پنجم تصاویر به صورت رمز نگاری شده و از طریق اینترنت بر روی سرورهای مرکزی شرکت Foscam ذخیره می شود و شما با مراجعه به سایت اشاره شده و ورود به حساب کاربری خود می توانید تصاویر ضبط شده را به صورت کاملا ایمن مشاهده نمایید. در صورت تمایل به استفاده از این روش ترجیحا بهتر است اینترنت نامحدود با سرعت بالا در اختیار داشته باشید.

همچنین توجه داشته باشید که از طریق صفحه تنظیمات دوربین سه نوع زمانبندی ضبط (یا ترکیبی از آن ها) قابل تعریف است:

  • ضبط بر اساس برنامه زمانبندی: در این روش روزها و ساعت هایی که ضبط تصاویر باید انجام گردد، تعیین می گردد. به عنوان نمونه شنبه تا چهارشنبه ۸ صبح تا ۱۷ عصر یا مثلا هفت روز هفته، ۲۴ ساعت در روز.
  • شروع ضبط با دریافت هشدار حرکتی: در این حالت دوربین بعد از تشخیص حرکت، شروع به ضبط تصاویر برای مدت زمان تعیین شده می کند.
  • شروع ضبط با دریافت هشدار صوتی: در این حالت دوربین بعد از تشخیص صدا شروع به ضبط تصاویر برای مدت زمان تعیین شده می کند.

یک روش برای کاهش قابل ملاحظه فضای مورد نیاز جهت ضبط تصاویر، غیر فعال کردن ضبط بر اساس برنامه زمانبندی و فعال کردن ضبط صرفا بر اساس دریافت هشدار حرکتی یا صوتی است. فقط توجه داشته باشید در این حالت باید حساسیت دوربین بر اساس نیاز شما و شرایط محیطی به درستی تنظیم شده باشد تا ضبط تصاویر بی مورد (اگر حساسیت صوتی یا حرکتی دوربین بیش از اندازه تعیین شده باشد) یا ضبط نکردن برخی تصاویر مورد نظر (اگر حساسیت صوتی یا حرکتی دوربین کمتر از حد لازم تعیین شده باشد) پیش نیاید. نحوه انجام این تنظیمات در این راهنما تشریح خواهد شد.

ضبط تصاویر بر روی کامپیوتر از طریق مرورگر

هنگامی که از طریق مرورگر کامپیوتر در حال مشاهده تصویر زنده دوربین هستید، می توانید تصاویر دوربین را بر روی کامپیوتر خود ضبط نمایید. ضبط تصاویر از این طریق مادامی انجام خواهد شد که از طریق مرورگر، شما در صفحه مشاهده تصویر زنده دوربین قرار دارید. از این رو با ترک این صفحه، بستن مرورگر و مواردی از این دست ضبط تصویر متوقف می شود. با توجه به این محدودیت ها، استفاده از این روش تنها برای ضبط موردی یا کوتاه مدت تصاویر توصیه می شود. اگر قصد ضبط بلند مدت تصاویر دوربین را دارید، توصیه می شود از این بخش عبور کرده و سایر روش های ضبط را مطالعه فرمایید.

برای استفاده از این روش مراحل زیر را انجام دهید:

  • بسته به اینکه از چه مرورگری استفاده می نمایید باید جهت امکان دسترسی دوربین به کامپیوتر خود تغییراتی در تنظیمات مرورگر خود ایجاد نمایید. در صورت استفاده از مرورگر Mozilla Firefox نیاز به انجام این مرحله نیست اما به عنوان مثال در مرورگر Internet Explorer لازم است تغییراتی در تنظیمات آن به شرح زیر انجام دهید:
    • در حالی که در صفحه تنظیمات دوربین قرار دارید، از منوی Tools، گزینه Options را انتخاب نمایید.
    • از صفحه Internet Options و در قسمت Zones، گزینه Local Intranet را انتخاب نمایید و سپس بر روی گزینه Sites کلیک نمایید.
    • در صفحه Local Intranet، بر روی دکمه Advanced کلیک نمایید.
    • حال بر روی دکمه Add، کلیک کرده تا آدرس دوربین شما به لیست اضافه گردد. سپس بر روی دکمه Close کلیک نمایید.
    • حال مرورگر خود را بسته و مجددا به صفحه تنظیمات دوربین وارد شوید.
  • از منوی Record زیر منوی Storage Location را انتخاب نمایید.
  • در قسمت Local Recording Location (مسیر ضبط محلی)، بر روی گزینه Browse کلیک نمایید.
  • در باکس باز شده، مسیرهای موجود بر روی کامپیوتر شما نمایش داده می شود. بر روی عنوان This PC کلیک نمایید و یک پوشه را از کامپیوتر خود جهت ضبط تصاویر انتخاب نمایید و سپس بر روی دکمه Ok، کلیک نمایید.
  • حال جهت ذخیره شدن تنظیمات، بر روی دکمه Save (ذخیره) کلیک نمایید. اگر در این مرحله با پیغام خطای “You have not rights to access local recording path” مواجه شدید، بدان معناست که مرورگر شما اجازه دسترسی دوربین به کامپیوتر شما را نمی دهد و باید تنظیمات تشریح شده در مرحله ۱ را انجام دهید.
  • حال به تب، Live Video (ویدیو زنده) مراجعه نمایید.
  • هنگامی که در حال مشاهده ویدیو زنده دوربین هستید با کلیک بر روی آیکون «ویدیو»، ویدیوی زنده دوربین بر روی مسیر تعیین شده در کامپیوتر شما ضبط خواهد شد. همچنین با کلیک بر روی «آیکون عکس»  عکسی از تصویر زنده دوربین گرفته شده و شما می توانید با کلیک راست بر روی عکس و انتخاب گزینه Save، آن را در مسیر دلخواه ذخیره نمایید.

ضبط تصاویر (برای روش های Micro SD Card یا FTP)

در این بخش تنظیمات مربوط برای ضبط تصاویر بر روی Micro SD Card یا از طریق پروتکل FTP تشریح می شود.
در صورتی که قصد ضبط تصاویر از طریق پروتکل FTP را دارید، لازم است قبل از ادامه، جهت راه اندازی سرور FTP و انجام تنظیمات مربوطه، پیوست ۱ را مطالعه فرمایید.
در صورتی که قصد ضبط تصاویر بر روی SD Card را دارید بخش ۲٫۳٫۱ را مطالعه نمایید و در صورتی که قصد ضبط تصاویر از طریق پروتکل FTP را دارید می توانید از این بخش عبور نمایید.

تهیه کردن و قرار دادن کارت حافظه در دوربین

اگر دوربین شما از امکان Micro SD Card پشتیبانی نماید (که در این صورت این عنوان بر روی جعبه دوربین یا در دفترچه راهنمای انگلیسی آن قید شده است)، دارای یک شیار کارت حافظه خواهد بود. در ارتباط با دوربین های دارای شیار کارت حافظه، با خرید و قراردادن یک کارت حافظه از نوع Micro SD Card در دوربین می توانید به سادگی تصاویر دوربین را بر روی آن ضبط نمایید. این روش یکی از ساده ترین روش ها برای ضبط تصاویر دوربین است. بنابراین اگر اطلاعات فنی کافی ندارید، می توانید از این روش جهت ضبط تصاویر استفاده نمایید. توجه داشته باشید که کارت حافظه باید به صورت جداگانه خریداری شود و در شیار کارت حافظه دوربین  وارد شود.

همچنین قبل از خریداری کارت حافظه با مراجعه به دفترچه راهنمای انگلیسی دوربین خود از حداکثر ظرفیت کارت حافظه که توسط دوربین شما پشتیبانی می شود اطلاع حاصل نمایید. لازم به ذکر است این حداکثر ظرفیت برای اغلب دوربین های فوسکم ۳۲ گیگابایت و در برخی مدل ها (مانند Foscam R4) 128 گیگابایت می باشد. در صورتی که قصد ضبط تمام مدت تصاویر برای بیش از چند روز را دارید، با توجه به حجم بالای تصاویر و ویدیوهای ضبط شده توصیه می شود از ظرفیت های کمتر از ۳۲ گیگابایت برای کارت حافظه استفاده نگردد.

ابتدا کارت حافظه از نوع Micro SD card را وارد شیار کارت حافظه دوربین نمایید. توجه داشته باشید هنگامی که دوربین را به سمت خود گرفته اید، کارت حافظه را به این شکل  وارد شیار کارت حافظه دوربین نمایید (مانند عکس زیر در مورد دوربین Foscam C1)

قرار دادن کارت حافظه در دوربین مداربسته foscam

تنظیمات مربوط به تعیین محل ضبط تصاویر

از منوی Record زیر منوی Storage Location را انتخاب نمایید.

تنظیمات مربوط به محل ضبط تصاویر در دوربین مداربسته فوسکم

در صفحه Storage Location (عکس زیر) و در قسمت Recording Location، جهت ضبط بر روی کارت حافظه، گزینه SD Card و برای ضبط از طریق پروتکل FTP، گزینه FTP را انتخاب نمایید و بر روی گزینه Save کلیک نمایید.

تعیین زمانبندی ضبط

از منوی Record زیر منوی Scheduled Recording را انتخاب نمایید. در این قسمت زمانبندی ضبط تصاویر و کیفیت ضبط آن تعیین می گردد.

  • به منظور تعیین زمانبندی ضبط تصاویر، گزینه Enable Scheduled Recording را انتخاب کنید. توجه داشته باشید بدون تعیین زمانبندی ضبط بر روی SD Card انجام نخواهد شد.
  • در صورتی قصد کاهش حجم تصاویر ضبط شده را دارید در ارتباط با گزینه “Enable Long-time recording”، عنوان “Yes” را انتخاب کنید. این کار تعداد فریم های ضبط شده توسط دوربین را از ۱۵ فریم در ثانیه به ۴ فریم در ثانیه کاهش می دهد (عکس زیر) و طبیعی است که به همان نسبت حجم فریم های ضبط شده در هر ثانیه کاهش پیدا می کند. اما توجه داشته باشید با کاهش تعداد ضبط فریم در ثانیه، جزییات کمتری از یک تصویر متحرک ثبت می گردد. این امر ممکن مخصوصا در مواردی که سوژه دارای سرعت بالایی است، باعث از دست رفتن جزییات حیاتی در تصویر ضبط شده گردد. بنابراین حتما بعد از تغییر Frame Rate، با چک کردن تصاویر ضبط شده از مناسب بودن Frame Rate انتخاب شده اطمینان حاصل نمایید.
  • گزینه Frame Rate در صورتی که گزینه Enable Long-time recording را فعال کرده باشید، فعال می شود. شما می توانید با توجه به نیاز خود تعداد تصاویر ضبط شده در ثانیه را از ۴ فریم در ثانیه تا ۱۵ فریم در ثانیه تغییر دهید.
  • در قسمت Record full strategy، باید عکس العمل دوربین را هنگامی که حافظه SD Card پر شده باشد تعیین نمایید. با انتخاب گزینه Cover، دوربین بعد از پر شدن SD Card به طور خودکار قدیمی ترین تصاویر ضبط شده را پاک می کند و تصاویر جدید را در فضای ایجاد شده ذخیره می کند. با انتخاب گزینه Stop هر گاه حافظه SD Card دوربین پر شود، عملیات ضبط متوقف می گردد.
  • در قسمت Audio Record در صورتی که می خواهید تصاویر ضبط شده همراه با صدا باشد، گزینه Yes و در غیر اینصورت گزینه No را انتخاب نمایید.
  • در نهایت در قسمت جدول زمانبندی (در پایین صفحه) با نگه داشتن دکمه سمت چپ ماوس و حرکت بر روی جدول می توانید تعیین کنید در هر روز در چه ساعت هایی ضبط تصاویر باید انجام گردد. همچنین در صورتی که می خواهید هر روز هفته و به صورت ۲۴ ساعته ضبط تصاویر انجام گردد بر روی گزینه All (در قسمت بالا، سمت چپ جدول زمانبندی) کلیک نمایید.

بعد از اتمام این مراحل، ضبط بر اساس برنامه زمان بندی بر روی محل تعیین شده (SD Card یا سرور FTP) انجام می شود. یاداوری می گردد که ضبط بر اساس پروتکل FTP در صورتی به صورت موفقیت آمیز انجام خواهد شد که قبل از انجام تنظیمات این بخش، تنظیمات تشریح شده در پیوست ۱ این راهنما را انجام داده باشید.

دسترسی به فایل های SD Card

در صورتی که از روش ضبط بر روی SD Card استفاده کرده اید، جهت دسترسی به فایل های ضبط شده توضیحات این بخش را مطالعه فرمایید. در صورت استفاده از روش FTP، جهت دسترسی به فایل های ضبط شده به توضیحات پیوست ۱ این راهنما مراجعه نمایید.

دو روش دسترسی به فایل های ذخیره شده بر روی SD Card وجود دارد

  • دسترسی به ویدیوهای ضبط شده از طریق تب Playback
    • تب Playback را از بالا سمت راست صفحه انتخاب نمایید.
    • اطمینان حاصل نمایید در قسمت Directory، SD Card انتخاب شده باشد.
    • در قسمت Time یکی از موارد زیر را انتخاب نمایید
      • All time: با انتخاب این گزینه محدوده جستجو تصاویر ضبط شده بر روی SD Card در تمامی تاریخ ها خواهد بود.
      • Current day: با انتخاب این گزینه محدوده جستجو تصاویر ضبط شده بر روی SD Card تاریخی است که در تقویم موجود در صفحه انتخاب شده است.
      • Current month: با انتخاب این گزینه محدوده جستجو تصاویر ضبط شده بر روی SD Card ماهی است که در تقویم موجود در صفحه انتخاب شده است.
    • در قسمت Type یکی از موارد زیر را انتخاب نمایید
      • All record: با انتخاب این گزینه محدوده جستجو تصاویر ضبط شده بر روی SD Card، تمامی انواع ویدیوها (ضبط شده بر اساس برنامه زمانبندی و ضبط شده بر اساس هشدار صوتی یا حرکتی) است.
      • Alarm Recording: با انتخاب این گزینه محدوده جستجو تصاویر ضبط شده بر روی SD Card، ویدیوهای ضبط شده بر اساس هشدار صوتی یا حرکتی است.
      • Scheduled recording: با انتخاب این گزینه محدوده جستجو تصاویر ضبط شده بر روی SD Card، ویدیوهای ضبط شده بر اساس برنامه زمانبندی است.
    • بر روی دکمه جستجو کلیک کرده تا نتایج جستجو نمایش داده شود. حال می توانید بر روی هر یک از نتایج کلیک کرده تا ویدیوی مورد نظر را مشاهده نمایید.
  • دسترسی به ویدیوهای ضبط شده و عکس های گرفته شده از طریق زیر منوی SD Card Management (توجه داشته باشید دسترسی به فایل های موجود در SD Card از این روش تنها از طریق شبکه محلی (یا به عبارت دیگر تنها در حالتی که هم دوربین و هم کامپیوتری که از طریق آن قصد دسترسی به فایل های SD Card را دارید در یک شبکه قرار داشته باشند و نه مثلا در حالتی که دوربین شما در منزل است و شما در محل کار خود باشید)
    • از منوی Record، زیر منوی SD Card Management را انتخاب نمایید.
    • بر روی دکمه، SD Card Management کلیک نمایید. ممکن است سیستم عامل شما یا مرورگر شما جهت دسترسی از شما کسب مجوز کند، در این صورت این اجازه را بدهید (بر روی دکمه Allow کلیک نمایید). سپس پوشه SD Card شما باز می گردد.

به پوشه مختص به دوربین خود بر روی SD Card بروید (نام این پوشه به صورت پیش فرض IPCamera است). حال می توانید با رفتن به زیر پوشه های مختلف فایل های ویدیویی و عکس های گرفته شده را مشاهده نمایید.